En Sam Ramos, veu i guitarra acústica, en Sergi Martínez, guitarra, en Xavi Fusté, bateria, Josep Maria Borràs al piano i acordió i en Thony Ibàñez, baix. Sense la inestimable participació d’en Jordi Cabestany que lidera la difusió del projecte.

Tots ells havien passat per multitud de projectes musicals, actuant amb artistes de gran renom arreu de l’estat, però cap els havia captivat com aquest. En Sam els presenta unes cançons en les que ha treballat els darrers anys i de seguida senten que aquest és EL PROJECTE que han estat esperant. Unes lletres emocionals, reivindicatives i plenes de referències a la situació excepcional que viu el nostre país.

Els referents del grup recauen en artistes com Bruce Springsteen, Peter Gabriel, Prince, Tom Petty, John Mellencamp, Beatles o Jimi Hendrix.

SAM RAMOS

Veu i Guitarra Acústica

Compositor, cantant i multi-instrumentista, músic i mestre de professió. Va néixer a Barcelona al 1979 i ha viscut sempre a cavall entre Barcelona, Santiago de Compostela i Cardedeu.
Va iniciar la seva carrera artística a Barcelona amb petites formacions de Rock que el van ajudar a agafar seguretat a dalt de l’escenari i a l’estudi. Al 2000 es trasllada a viure a Galícia i allà forma la banda Supersandwich (funk) en la que és compositor i cantant, en poc temps la banda es fa un lloc a l’escena musical gallega arribant a guanyar el premi musical més important de la comunitat en la seva primera edició (Ensaio no camiño). En aquest punt editen el seu primer treball i inicien una gira en la que comparteixen escenari amb els principals artistes que passen per la comunitat (Macaco, Jarabe de Palo, Los Suaves, Dani Nel.lo, M-Clan..), allargant-la pel territori nacional. Aquest aventura dura 8 anys en els que editen dos treballs.
És en acabar aquest projecte quan sent una necessitat imparable de composar, però aquest cop la música flueix d’un altre color… el rock i el català es converteixen en el vehicle de la seva inspiració amagada. Fruit d’aquests anys posteriors estableix un amplíssim repertori carregat de sentiments, ànima i creativitat.

THONY IBÁÑEZ

Baix

Baixista nascut a Barcelona, que comença a desenvolupar la seva activitat musical de manera autodidacta i que amb el temps complementa amb estudis d’harmonia i teoria musical.
Al llarg dels seus 30 anys en els circuits professionals ha format part de moltes bandes dels 80 i 90 Exit, Los Feliz, que els va permetre tocar amb gent com Scorpions, ZZ Top, J.Tull, etc També és membre fundador de Los Mejores, la primera banda a Catalunya en fer versions de música moderna.
Així mateix ha acompanyat artistes de renom com Lorenzo Santamaría, Tony Ronald, Mike Kennedy Elsa , grups com Boney M., les Supremes. I diverses bandes tribut com: ABBA Revival o 7 Gatos (A. Flores). Inicia gira amb Pastora en 2008 i actualment és membre de la mítica banda Los Mustang.
Ha fet gravacions d’estudi per; Lorenzo Santamaría, Los Amaya, T. Ronald, Richard Anthony, Mari Trini i diferents projectes de música original.

XAVI FUSTÉ

Bateria

Neix a Barcelona al 1961. Comença amb la bateria de ben jove de manera autodidacta.
Als 18 anys comença a acompanyar artistes de l’època com Marce y Chema, Los rumberos Catalanes, Samantha, Joe Garrigo & Co, forma part també de grups de música original com; KSI, Vado, The Bank. I fa de bateria suplent a; Arsenik i Distrito V.
Forma part també de bandes com; Bolinga, pedal, Terciopelo y jeringuilla, Tokio en Rosa, Tony Carmona Group, Dilema, Santi Picó Blues Band.
Acompanya també a artistes internacionals com; Lorenzo Santamaria, The Supremes, Mónica Green, Tony Ronald, Mike Kennedy, Micky, Elsa Baeza, Karina, Jeanette, Los Mismos, Baccara, Los Amaya, Boney M, Drifters, Sheila Webber, Fam de Funk, Quico Pi de la Serra, Miguel Comamala, Abba Revival…

SERGI MARTÍNEZ

Guitarra

Neix a Barcelona al 1972, és guitarrista, cantant i compositor.
Realitza els seus estudis musicals a l’Aula de música moderna i Jazz de Barcelona. Ha estat tocant en diverses formacions de Blues i Rock des del 1992. Als vols del 1994 funda la banda “Mojinos Escozios” amb el seu amic Miguel Angel
Rodríguez “El Sevilla”.
Ha col•laborat amb diversos projectes com la banda tribut dels Rolling Stones “Smoking Stones”, “Kansas Rebels”, “EL sueño de Nemo”, “Gasolina” (amb Sergi Ortiz), “The Cowards”, “Bold as Hendrix”,…
Músic de sessió, compositor i pedagog en els àmbits de la música moderna i la guitarra.
Guitarrista i veu principal a “Ziggy’s Band”, Power-trío de versions del anys 60s i 70s.

Josep Maria borràs

Teclat

Formació pianistica en clàssic i jazz.
Ha tocat amb Sara Montiel, Raimon, Oriol Tramvia, Ia Clua, Llorenç Santamaría, Magicos 60, Quico Pi de la Serra, La Salseta del Poble Sec, Huapacha Combo.
Al teatre amb Nuria Espert, Dagoll Dagom i com pianista, director i arranjador en espectacles sobre Jacques Brel, Barbarà, així com en recitals de Tango.
També com compositor en El Somni d’una nit d’Estiu en producció de Versus Teatre i Que demà m’en recordi, espectacle multidisciplinar de Dansa, poesia i música presentat al Teatre Bartrina de Reus producció del CAER.